Home > Prekės vaikams > Tinkamiausia patalynė kūdikiams

Tinkamiausia patalynė kūdikiams

Vaikiška lovelė su miela kūdikio patalyne gali būti pirmas dalykas, kuris ateina į galvą įsivaizduojant vaikų darželį, tačiau ji nėra pakankamai saugi, kad atitiktų šiuolaikinius staigios kūdikių mirties sindromo ir asfiksijos prevencijos standartus. Pritvirtinta paklodė ant tvirto lovelės čiužinio, kurioje nėra kitos patalynės ar minkštų daiktų, yra saugiausia aplinka kūdikiams miegoti. Kūdikiai neturėtų liestis su lovelėje naudojamomis medžiagomis. Straipsnyje teigiama, kad reikia tvirto, amžių tinkamo dydžio čiužinio jūsų kūdikio lovelei ir patogiai priglundančio paklodės. Kai kūdikis paguldytas ant lovos, neturėtų likti jokio įspūdžio. Kūdikio miegamojoje vietoje niekada neturėtų būti naudojami lovelių buferiai, antklodės, antklodės, antklodės, miego padėties nustatymo priemonės, pliušiniai gyvūnai ir panašiai. Uždusimas, spąstais ir pasmaugimas yra trys būdai, kuriais šie veiksniai prisideda prie jau didelės mirties ar žalos rizikos.

Vietoj antklodžių naudokite kūdikių miegmaišį arba miegmaišį, kad išlaikytumėte patogią temperatūrą kūdikiui miegant. Išvenkite pagundos naudoti lovytės buferius kaip laikiną sprendimą, vietoj to rinkitės saugią vaikišką lovelę, kuri buvo sukurta atsižvelgiant į šią problemą. Saugos standartų neatitinkančių lovelių niekur negalima nusipirkti, parduoti ar perparduoti. Pagalvokite apie šias atsargumo priemones prieš išeidami į lauką ir įsigykite tą žavingą lovelės rinkinį arba priglauskite savo kūdikį į rankų darbo antklodę. Rinkoje yra daugybė kūdikių patalynės, tačiau būkite tikri, kad jums nereikės viso to, kad jūsų mažylis naktį jaustųsi saugus savo lovelėje. Tačiau nelaimingų atsitikimų atveju visada naudinga turėti keletą būtiniausių dalykų. Protinga turėti visą reikiamą kūdikio patalynę prieš gimstant kūdikiui.

Medvilninė patalynė

Jie pravers, kai kūdikis auga ir pradeda daugiau judėti lovytėje. Pritvirtinta paklodė lieka ant čiužinio net tada, kai kūdikis pakeičia padėtį. Geriausias pasirinkimas kūdikių patalynes komplektas. Tačiau jei įsigytas vaikiškos lovelės čiužinys yra gana tvirtas ir didelis, juos sumontuoti gali būti sunku. Kad būtų išvengta lyginimo problemų, dauguma patalynės užvalkalų yra pagamintos iš medvilninio trikotažo arba kilpinio audinio (puikaus rankšluosčio medvilnės ir poliesterio mišinio). Medvilninės korinės antklodės, akrilo akytosios antklodės ir vilnos antklodės yra labiausiai paplitusios galimybės. Šios 100% medvilnės antklodės yra pralaidžios orui ir patogios ištisus metus dėl savo ląstelių struktūros. Juos lengva prižiūrėti ir jie gali atlaikyti aukštesnę skalbimo temperatūrą nei vilna ar akrilas, tačiau vis tiek yra lengvi. Akrilinės antklodės. Jie yra dar lengvesni ir greičiau džiūstantys nei medvilnės ląstelė, todėl juos galima naudoti ištisus metus. Jie pigūs kaip akytosios medvilninės antklodės, bet nėra beveik tokie patogūs juose įsisupti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *